szoguun 1 568 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Nick:James Rodriguez Powód rezygnacji: Brak chęci + nauka Coś od siebie:Chciałbym pozdrowić wszystkich graczy FFA tych byłych jak i ich tych co grają. Rezygnuje ponieważ, nie mam chęci do gry a wiem że jeśli odejdę to nic się nie stanie bo administracja jest najlepsza i zawsze dostępna a to co wtedy jak składałem swoje podania bo wtedy taka osoba jak ja się bardzo przydała a teraz jest takich mnie mnóstwo i wiem że serwer będzie się bardzo dobrze trzymać. Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich i dziękuje Damianowi NL/PL ? mam nadzieję że to przeczytasz xD i tobie Shadow za danie mi szansy i myślę że bardzo dobrze wykonywałem tą robotę. -_- jak możesz, nie zamykaj tak szybko tematu chcę żeby jak najwięcej osób się wypowiedziało z FFA. A i rezygnuję tylko z admina FFA. Edytowane 23 Marca 2015 przez JamesRodriguez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Oooo szkoda a nawet cię w akcji nie widziałem wiem że byłeś dobrym adminem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Mimo tych wszystkich złośliwych uwag i ciągłego krytykowania Twojej osoby... jesteś zajebisty Wielka szkoda, że odchodzisz ale cóż.. na każdego przychodzi czas.. prędzej czy później. Mooże zmienisz zdanie Jak na razie dzięki Tobie miałem największe beki na ts xD Trzyymaj się, do usłyszenia Edytowane 23 Marca 2015 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Hamesik, masz zagrać jeszcze ze mną mixa Ucz się i bądź grzeczny ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odchodzi, bo nauka, a na forum nabija godziny chyba jako jedyny potrafisz nabić 24h czasu na forum w 12godzin xD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 No to cóż siema, powodzenia w nauce w końcu życie ważniejsze. A tak teraz Ci powiem po przezwiskach jakie sobie nadaliśmy na serwie. Elo RUDY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Nauka? XD IZAKOOOOOOO chyba xd cóż, myślę, ze wrocisz xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wracaj szybko szeryfie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Hamesik trzymaj się Siedzenie z tobą na ts to przyjemność i mam nadzieję, że pogramy jeszcze razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 24 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi