Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 haha dopisek wymiata p.s każdy chce być serenom, ale nie każdy może ,_, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Piękna syrenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Piękna syrenka Mniemam twoja rzeźba, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 kraj kraj kraj bo nie moge byc syrena xd Tylko ja mogem byc syrenom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tylko ja mogem byc syrenom WIEDZIAŁAM, ŻE JESTEŚ SYRENOM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tylko ja mogem byc syrenom to nieprawda! też zostaniemy syrenom z twoją pomocą, czy bez! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Obiecałam że wstawię. Bohaterowie z "Death Note" L i Yagami 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Fajnie ci wyszły włosy pana po lewej Takie 3D Jak u syrenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ten po lewej to zakładam, że L co nie? trochę zabawnie ci te oczko wyszło u tego L xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 dobreeeeeeeeee ^^ czekamy na więcej niech wszyscy wstawiają xd zaspamimy temat rysunkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) @Shanell ładnie . Bym coś wstawił, ale mam pewien problem, a mianowicie 0 talentu ;d. EDIT: @Shanell czekam ;D Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Następnym razem może wstawię kirito i asunę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Rany moja postać w profilu xD L <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Narysowane dzisiaj, Orihime z "Bleach" Ogólnie rysunek nie jest dokończony bo kilka cieni brakuje, ale nie mam kiedy tego skończyć. <3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To do kompletu możesz narysowac Kurosakiego albo Zarakiego moja ulubiona postac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Narysowane dzisiaj, Orihime z "Bleach" Ogólnie rysunek nie jest dokończony bo kilka cieni brakuje, ale nie mam kiedy tego skończyć. <3 Oczy Ci fajnie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ładnie shanell. Tak jak wyżej xd oczy wygrały cały rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) To do kompletu możesz narysowac Kurosakiego albo Zarakiego moja ulubiona postac Kurosakiego mam w zeszycie, a tego nie zeskanuje. :C Bo nie wyjdzie zbytnio, a kartek wyrywać nie zamierzam. Co do oczu to uważam, że nie są zbyt ładne, bo mogłabym lepiej. Kapelusz jest ładniejszy, a cycek to już w ogóle mi nie wyszedł xDDD Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Cycek spoko ale troche wisi xD w anime wszystkie są jedrne xD więc musisz sie poprawić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja tam mam cichą nadzieję, że narysuję ktoś Neliel z Bleach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Shanell *. * Super Ci wyszła ta Orihime nie ma co :x To może teraz Yoruichi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 I co jeszcze? Rybak w anime nie jest wszystko jędrne właśnie, bo niektórym "kobitkom" wisi ten biust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jak coś pisz PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi