_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nick:asdOpis problemu:Od wczoraj nie mogę wejść na żaden serwer cs 1.6 Wyskakuje ładowanie.Są 3 kreski i na tym się kończy.Po tym nie można nic zrobić jedynie ctrl+alt+delete ,ale w menadżerze pisze ,że jest ok ,a cs nadal nie działa.Screenshoty:Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) :ts/pwInne:Nie pisać bym robił na nowo cs bo już robiłem 3 razy i nic.Cs 1.6 mam nosteam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Sprawdź czy masz stałe łącze internetowy i ile mb/s ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kiedyś internet mi blokował łącze z grami, a w ustawieniach explorer mi tam się pozapisywał. xd Poszperaj trochę w ustawieniach neta, a najlepiej poszukaj jakiegoś poradnika, jak przywrócić wszystko do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wyłącz firewall'a oraz anty wirusa to powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nadal nic.Dodam ,że nadal to samo ,robiłem już kilka róznych cs i nic.ładują się 3 kreski i po chwili kończy sie muzyka i nic nie mozna zrobic tylko słychac krótki dzwiek ze jest jakis błąd. Szukałem w necie i nic o tym nie ma. Wie ktoś co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 formata xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Steam / Non-steam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ns Z kompem jest ok i z netem tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Start > Uruchom > wpisz regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software >Valve i usuń cały folder. Zainstaluj od nowa csa i powinno banglać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Eh nadal nic. Jak ktos znajdzie rozwiazanie mojego problemu to moge dac 10zł w sklepiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Usuń plik steam_appid.txt z folderu cstrike Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Ktoś napisał, że usunął "steam_appid.txt" z cstrike i mu pomogło. - widzę, że CiapatyMurwa napisał Jaką masz tą szybkość neta? Spróbuj również ustawić zgodność z Windows XP Service Pack 3 Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Brak zainteresowania tematemJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 3 Maja 2015 przez мα∂zια ♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi