*_* 89 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Naprawdę słuchasz zbuka? Jezu taki gimboraper same truizmy w tekście ale to moje zdanie xd. Ten tekst tak samo o niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Dla mnie to Z.B.U.K.U jest spoko ale nie torreador bitów (nie w moimi guście) ale + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie zabłysnąłeś ten, że piosenka ta ma tekst o niczym. W jednej z jego piosenek jest wlasnie o tym wspomniane. Czemu mnie krytykujesz z powodu typu słuchanej przeze mnie muzyki ? Ja go bardzo lubię i nic do niego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi