.Blaze. 5 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Hej Po resecie postanowiłem sobie 3 rzeczy właściwie to 2 bo jeden był już przed : A mianowicie : 1- Być pierwszy w ranku ( póki co jestem i to z znaczną przewagą) 2- Zostać adminem (chyba wychodzi mi to dobrze, bo gracze mnie lubią zawsze jestem dla nich i jakoś ogarniam wszystko) 3- Dopić 45k lvl (jest to cell który postawiłem sobie już ostatnio niestety dojechałem do 38 lvl i reset , moze teraz się uda) Chciałbym powiedzieć, że jestem na półmetku przed chwilą wbiłem 20k Można można ! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Gratuluje ale ciesz sie ze dziki juz tak nie gra bo bys aby 2 cel wykonal xd w sumie to 3 tez ale watpie ze jako pierwszy. Z tego co widzialem to Miczu mial juz ponad 10 k iluzjonista xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Blaze. 5 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja jeszcze grałem za czasów Dzikiego więc zdaje sobie tego sprawę ;d Ale mi nie chodzi o to, żeby 1 wbić 45k lvl ale żeby po prostu wbić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Gratulecje ale trochę nie wiem po co to nam tu piszesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak to po co? po prostu chciał się pochwalić swoimi dokonaniami, ale do tego służy ten temat ;] http://forum.cs-classic.pl/topic/23843-galeria-chwa%C5%82y/page-5btw. gratulacje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi