dzika ryba 982 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Cześć Przedstawię kilka propozycji co do serwera ts -1- Po wejściu na ts w zakładce Cs-Classic.pl[Darmowe Kanały] znajduje się powyższe info. Proponuję usunąć zawiadomienie o konkursie, bo jest on przedawniony i nawet się nie odbył. <12:20:18> Trying to resolve hostname ts.cs-classic.pl <12:20:19> Trying to connect to server on ts.cs-classic.pl <12:20:20> Witamy na Publicznym darmowym serwerze TS3. Zapraszamy na cs-classic.pl. KONKURS ! http://forum.cs-classic.pl/topic/30783-walentynki-na-teamspeak-3/ <-- usunąć tylko info o konkursie, teraz jest nowy, więc można ewentualnie zaktualizować te info <12:20:21> Connected to Server: "Cs-Classic.pl[Darmowe Kanały]" -2- Można byłoby dodać możliwość wejścia na kanał AFK -3- Jeśli chodzi o "dział" na ts'ie • Nasze serwery CS 1.6 • -Dodać Paintball, bo nie ma xD -Dodać linki do działów na forum poszczególnych serwerów w opisie podkanałów "rozmowy" • Nasze serwery CS:GO • -Dodać linki do działów na forum poszczególnych serwerów w opisie podkanałów "rozmowy" -4- W strefie adminów, klikając na któryś z kanałów, mógłby w opisie wyświetlać się link do profilu admina na forum, albo jakiś kontakt, nie wiem gg/steam itd. To tyle xD Edytowane 25 Marca 2015 przez Mashiro * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Pierwsze 3 to takie oczywistości(dziw, że nie zmienione) a co do 4 to jak najbardziej za, info o kontakcie do admina jest potrzbne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wszystkie pomysły są dobre. Jestem za. Kontakt się przyda napewno a reszta to sprawy oczywiste jak napisał Murwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Aktualizacja info na ts'ie zawsze spoko ;] wszystkie pomysły są gites ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 27 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 1. Poprawiono 2. To nie ma sensu xD 3. Poprawiono 4fun na PB Dodawanie linków? Nie wiem czy to potrzebne skoro 90% osób na ts ma to IP z forum i siedzi na nim, rzadko kiedy wchodzi tam jakiś "świeżak" 4. To już każdy admin może sobie sam dodac, ja u siebie dodałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dobra dzięki Dobrze byłoby, jakby admini dodali, ale to już od nich zależy. Jak chcesz to zamknij temat albo zostaw dla dalszych propozycji xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi