kamil11311 17 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam mam pytanie co sie stalo z klanem? Jedynym na serwie nie usunalem go wchodze teraz a go nie ma? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 25 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Siema,Jeżeli nie masz hasła na nick, to pewnie ktos wszedł i ci go usunął 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ale on jest adminem więc hasło powinien miec na nick musi być jakas inna przyczyna tego że klan zniknał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To jest nie możliwe żeby ktoś wbił na Nick ponieważ jestem adminem na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 25 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Tylko że admina masz albo na SID albo IP, wiec co to ma z tym wspólnego? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A jesli klase premium ma na nick ? Więc jest hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jak może być premka na nick skoro ma admina, więc to jest przepisywane na te autoryzacje z admina. W amxx czyta tylko pierwszy wpis z users.ini, czyli jeżeli w users.ini masz admin na Steam ID, a potem premke na nick, to ta premka nie będzie ci działać jak wejdziesz na tym Steam ID, ale jeżeli wbijesz na ten nick, ale nie będziesz miał tego sid, to wtedy będziesz miał premke. Sprawdziłem users.ini i masz jakąś rezerwacje, więc widocznie albo sam usunąłem klan, albo ktoś znał hasło do twojego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Teraz to już nie ma znaczenia, ponieważ wszystkie klany zostały usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi