krzysiek1894 16 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Moja propozycja odnośnie naszego forum to dodanie koloru nazwy użytkownika pod kolor rangi Chodzi o to, że np. moderator miał by zielony nick tak jak kolor rangi moderatora bo z tego co widze to jeżeli ktoś odpowiada w temacie/zakłada nowy temat, to jego nick jest taki poprostu szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Chyba to nie potrzebne... Jak się jest trochę na forum to można zapamiętać wszystkie nicki i jaką kto ma range. Ale w sumie dla nowych użytkowników forum może być to trudne dlatego jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Bez sensu...Przecież pod avatarem napisaną rangę.A jak najedziesz myszką na nick to wyświetlają się informacje o danej osobie.Np. Najeżdżam na CB i widzę:Only DD2.Jak dla mnie propozycja bez sensu.Pozdrawiam Buu_szeK™. Edytowane 25 Marca 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie wiem czy mnie zrozumiałeś ale chodzi o to żeby nick był w kolorze rangi i tylko tyle, zadnych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No rozumiem, rozumiem tylko po co to ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To samo co poprzednicy, czyli nie uważam żeby było to potrzebne, dobrze jest jak jest i nie ma co na siłę kombinować. Zauważ, że i tak zapewne nikt na to by nie zwracał uwagi, bo pod avatarem mamy nazwę rangi która wszystko pięknie, ładnie nam wyjaśnia gdy mamy jakiś problem z rozpoznaniem danej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja jestem za, bo widzę jak to wygląda na innych sieciach serwerów ale i tak to nie zostanie wprowadzone, więc.. ten temat nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak dla mnie zaburzyło by to trochę estetykę forum. Mamy bardzo fajną szaro/biało/czarną skórkę i przesadnie kolorkowe dodatki zniszczą "harmonię" całości ^^. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jest dobrze tak jak teraz i nic nie trzeba zmieniac. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 No ja też jestem na NIE. Jest bardzo ładnie aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Widziałem to na innych forach i bardzo fajne to wygląda. Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja uważam, że teraz jest bardzo ładnie i nie trzeba nic zmieniać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Już kiedyś pisałem o tym, więc tak jak wcześniej jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi