KoTek 1 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick: KoTekMiałMiał 2. Imię:Michał 3. Wiek:15 (15 i pół nigdy tego nie pisze ale może ;x) 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak (w grze mi nie działa ale ts3 mam ) 6. Składka (Tak/Nie):tak SMS (20/30zl) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KoTekMia%C5%82Mia%C5%82/91.185.185.20:27161/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imie Michał mam 15 lat mieszkam w Warszawie interesuje sie informatyka i piłką nożną Czemu ja chce byc adminem? Chciałbym być adminem ponieważ bym wprowadził więcej kultury , Fajny klimat , super graczy i więcej ludzi na serwerze Jestem na serwerze kiedy nie ma admina/opiekuna wtedy mog bym wspomóc administracje 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w weekendy 2/6 h a w dni robocze 2/3h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: w dni robocze i weekendy 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: 619 h 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: W go nie Czas na serwerze można szybko nadrobić Dziś 3h i ileś m Edytowane 29 Marca 2015 przez KoTek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Moje uwagi: -masz niecałe 10 h przegrane na serwerze (wynik nawet ok, ale w tydzień zrobiony; i tak lepiej niż w poprzednim podaniu, złożonym de facto w dniu twojego pojawiania się na serwerze), -dużo emiotikonów (ale wyrażających pozytywne emocje, to się nie czepiam. "moge ich zastąpić" - nie ma sensu nikogo zastępować, najwyżej wspomóc (wiem, czepiam się). Oprócz czasu na serwerze, wszystko na + (wg. mnie). Edytowane 26 Marca 2015 przez CL Varian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ukończone 17 lat - Brak Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze - Brak Przynajmniej 10 sensownych postów na forum - Brak Nie spełniasz Wymagań - Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nillon 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jestem na TAK!!@@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie spełniasz wszystkich wymagań. Nie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie spełniasz najwazniejszych wymagania jakie sa godziny na serwerze. Kojarzę Cię z serwera, jestes spokojny i ogarniety. Nadrób h i spróbuj. Chwilowo na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Nie spełniasz 4 wymagań: Ukończone 17 lat - Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze - Posiadanie mikrofonu - Jedynie jakie warunki spełniasz to: Zachowanie kultury na serwerze + 10 postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Nie spełniasz 3 pierwszych warunków które są istotnie. Do samej twojej osoby żadnych zastrzeżeń, na serwerze od ostatniego czasu widzę Cię sporo, wypowiadasz się sensownie oraz jesteś kulturalny. Choć również mam problemy z mikrofonem to jednak jakkolwiek da się mnie zrozumieć/usłyszeć, a Tobie niestety nie działa co dosyć utrudnia ze względu na to iż nie każdy zwraca uwagę na chat i czasem trzeba upominać dane osoby słownie, a nie pisemnie. Niestety, ale jestem na nie. Pograj dłużej i spróbuj szczęścia następnym razem. Powodzenia, Besiałke Edytowane 29 Marca 2015 przez Besi523 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jego GMe -> http://classicffa.gameme.com/playerinfo/67187(4 dni 3h) Widać, że Ci zależy. Ponieważ jednymi wymaganiami, których nie spełniasz jest brak mikrofonu w grze oraz wiek, postanawiam dać Ci admina na okres próbny - 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi