Biaaly 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Admin który zawinił : SemiAdmin/Gracz: AdminData i godzina : 18.01.2013 21:50Demko/ssy/swiadkowie: Swiadkowiepowód: Admin Semi pisze najpierw ze jak widzimy czitera to mamy pisać na u@ i dobrze ja napisałem bo był gracz na aimie i wh i wgl... a admin semi dał mi jeszcze bana zebym mu nie przeszkadzal powod bana : spierdalaj daj mi spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ban był tak naprawdę za spam na u@ a tego typa zbanowałem a ty nadal semi semi semi zbanuj go on ma aima ;D A po 2 najpierw trzeba wbić na specta a potem sprawdzać XD skarga nie słuszna do zamknięcia i fakt przesadziłem z powodem Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zdenerwować się można jak piszą ci 10 osub na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 moim zdaniem semi powinien dostać ostrzezenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Tr0l, masz racje.. Semi to po co masz tego Adma jak nie cierpisz spamu na u@, trzeba było wejść na Spect i posprawdzać. a nie ban za spam na u@. Ogarnij sie !!!! powinno być ostrzeżenie dla Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 troche za ostro postąpił .. od tego jest u@ zeby pisac kiedy jest cziter i wg : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Rozumiem Semiego, poinformować można ale nie 15 razy o 1 cziterze pisać. a taki spam na u@ utrudnia sprawdzanie graczy. Semi, przesadził jedynie z powodem bana. A konkretnie co do skargi to bany do 1h nie podlegają skargą. //Do zamknięcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi