Senrox 869 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) proponuję dodać ograniczenie mianowicie sygnatur Wymiary sygnatury to max 500x200 do 2 plików Proponuję to dodać ponieważ patrze na posty w różnych tematach gdzie sygna jest na cała strone, nie fajnie to wygląda, I zmienić podpis* do 200 znaków max? Edytowane 26 Marca 2015 przez careamsen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja równiez jestem za tym aby dodac to ograniczenie. Kiedys było o tym pisanie ale jak widac nie zmieniono xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jestem za powody są dobrze znane. Chociaż gdy ktoś ogarnia to forum to może wejść w personalizacje forum (czy jakoś tak) i po prostu ustawić tak aby nie pokazywało sygnaturki od danego użytkownika, a nawet wyłączyć pokazywanie sygnaturek od wszystkich użytkowników, jeszcze dzisiaj postaram się zrobić guide na ten temat aby pomóc tym niedoinformowanym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Zrób poradnik, dodam go do listy a co do sygnaturek to macie rację, że zajmujące stronę sygnatury to zły pomysł! Jestem za ograniczeniem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Również jestem za. Czasami trzeba tyle przewijać jak ktoś ma bardzo dużą sygnaturkę :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Jestem za ograniczeniem powody up. Edytowane 26 Marca 2015 przez HiszpanskiTorreador 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Pod tym linkiem znajdziecie sposób jak "usunąć irytujące" sygnaturki, być może to pomoże wam w tych sytuacjach gdy ktoś ma za duża sygnaturkę. http://forum.cs-classic.pl/topic/33110-poradnik-irytuj%C4%85ca-sygnaturka-nie-wiesz-co-zrobi%C4%87-wejd%C5%BA/ Edytowane 26 Marca 2015 przez .Undisputed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Przecież ostatnio propozycja o ograniczenie rozmiarów sygnatur była: http://forum.cs-classic.pl/topic/31362-ograniczenie-rozmiar%C3%B3w-sygnatur/ Moim zdaniem jest teraz dobrze, tak jak jest. Komuś przeszkadza, to niech sobie wyłączy. Po co wprowadzać nowe ograniczenia, jak już jedno jest. Jakby podczas wcześniejszej propozycji (przyjętej) -_- uznał, że jeszcze bardziej trzeba to zmniejszyć, raczej by to zrobił od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W podpisie jest liczba linijek. Poprawiłem też wszystkie uprawnienia dotyczące sygnatur, bo niektóre rangi nie miały tego ograniczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi