Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nick: Tymbarkowa ;3Powod: Amm dopadł mnie jakiś cholerny wirus i od wczoraj jestem na zastrzykach. Nie mam siły siedzieć przed kompem tym bardziej że siedzieć nie moge -.- głupie bolesne zastrzyki ;xxx Czas nieobecnosci: Minimum do wtorku. Po wizycie u lekarza zgłosze Kitolowi albo Shadowowi dokładnie do kiedy mnie nie będzieCos od siebie: Do zobaczenia wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdrowiej szybko i wracaj do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zdrowiej szybko i zastrzyki stosuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 27 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi