HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wiek: 16 lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: ~ 6 dni ( ~ 144 godziny ) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Można powiedzieć, że w tej sprawie jestem świeżakiem, ponieważ byłem kiedyś redaktorem ale to naprawdę było dawno i zapomniałem co z czym się tutaj je. Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady. Chciałbym pomóc Mashiro * jak i SkalnemuPatatajowi w ogarnianiu tego działu. Nie mówię, że teraz jest źle bo jest dobrze ale może być lepiej. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, że w tym dziale przyda się kolejna para rąk do pomocy. Jestem spokojny, potrafię zachować powagę wtedy kiedy trzeba. Przy okazji mógłbym się sprawdzić w roli redaktora. Uważam, że rola redaktora to nie byłby mój przywilej lecz obowiązek. Swoje obowiązki zawsze staram się robić najszybciej jak tylko to możliwe. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: -Ciekawe wywiady. -Skrócenie czasu oczekiwania na wywiady. Wymagania: Co najmniej 6 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 60 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej miesięca + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +/- Każdy popełnia czasami błędy. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wywiady odpadają, tam i tak na razie pracuje tylko Marta, a reszta działów też powinna być prowadzona. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi