NexT. 315 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Witam dziś opiszę Wam arsenał broni w GTA 5. Arsenał broni w GTA V jest zorganizownay w kole broni,kiedy wywołujemy ów koło, gra przełącza się w tryb zwolnionego tempa. Zawiera osiem różnych kategori. Kategorie broni, począwszy od górnego zgodnie z ruchem wskazówek zegara: -pistolety, pistolety maszynowe Pistolet Beretta 92FS Pistolet bojowy Beretta Px4 Storm Compact Pistolet ppanc. - Paralizator - Pistolet .50 Desert Eagle Pukawka Raven Arms MP-25 Ciężki pistolet FN FNP, Colt 1911 Pistolet Vintage Benjamin Franklin Pistol Pistolet sygnałowy Pistolet sygnałowy Oriona -bronie półmaszynowe Kompaktowy SMG Micro UZI SMG Heckler & Koch MP5 A5 Szturmowy SMG FN P90, Magpul PDR Gusenberg M1928A1 Tommy Gun -karabiny szturmowe Karabin szturmowy Norinco Type 56-2 Karabinek Heckler & Koch HK416 Zaawansowany karabin IMI Tavor CTAR-21 Karabinek specjalny G36C Karabin bezkolbowy QBZ-95 -karabiny, karabiny snajperskie Karabin snajperski Accuracy International AWM L115A3 Ciężki karabin snajperski Barrett M82A1 Karabin strzelecki Marksman M39 EMR -pięści, broń biała -shotguny Strzelba tłokowa Mossberg 590A1 Tactical Tri-Rail Obrzyn Serbu Super-Shorty Strzelba szturmowa UTAS UTS-15 Strzelba bezkolbowa Kel-Tec KSG Muszkiet Brown Bess Ciężka strzelba Saiga 12K -ciężka artyleria Granatnik M32 Rakietnica RPG-7 Minigun M134 Wyrzutnia fajerwerków Panzerschreck Działo elektromagnetyczne - Wyrzutnia z naprowadzanymi rakietami FIM-92 Stinger -ładunki wybuchowe, bronie rzucane Granat ręczny M26 A1 Gaz łzawiący 6230 Riot CS Smoke Bomba przylepna C4 Koktajl Mołotowa Butelka zapalająca Mina przeciwpancerna - Bomba termiczna Poniżej wszystkich wybranych broni jest wyświetlana całkowita liczba naboi i liczba pocisków w magazynku. Wybierając konkretną broń, koło broni pokazuje nazwę, ilość modyfikacji i liczbę broni w danej kategorii. Poza tym każda broń ma 4 parametry techniczne: obrażenia, szybkość ,ostrzału, celność i zasięg. Ta informacja jest wyświetlana w prawym górnym rogu ekranu. Broń można zakupić w jednym ze sklepów "Ammu-Nation", które są oznaczone na radarze symbolem pistoletu. Możliwe jest dostosowanie wydajności, stabilności, dokładności, przybliżania podczas celowania czy głośność niektórych broni przez modyfikacje. Dostosowywanie broni obejmuje następujące elementy: rozszerzone magazynki -tłumiki -lunety / zaawansowane celowniki -latarki -kolby -3 różne odcienie (czarny, wojskowy i policyjny) W grze mamy do dyspozycji 3 opcje celowania: -wspierane celowanie - większy obszar przy celowaniu, analiza celów przy namierzeniu lub analiza w czasie rzeczywistym, -tradycyjne celowanie - celowanie podobne do innych części GTA. Wszystko to co w celowaniu wspieranym. Dodatkowo przesuwanie pomiędzy wrogami po naciśnięciu prawego drążka, -wolne celowanie - brak jakiegokolwiek wsparcia. Myślę że rozjaśniłem Wam w głowach troszeczke. Edytowane 28 Marca 2015 przez NexT. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) To opisz nam te pistolety,shoutgany,smg itp. chodzi mi o nazwy bo to to ja też wiem,że są takie kategorie broni. Edytowane 27 Marca 2015 przez Zygi zabijaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Brakuje mi zdjęć i wszystkiego! Słaby poradniczek EDIT: Teraz z grafiką ten poradnik wygląda zarąbiście! <3 Edytowane 28 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja tam w gta V nie grałem i nie zagram, bo mi póki co nie pójdzie (słaby sprzęt), ale spis broni o ile jest prawidłowy to wygląda dobrze a więc plus leci ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jak opiszesz te kategorie i te bronie oraz dodasz jakieś zdjęcia dam ci plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejkus1 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Bez zdjęć tak nijak. ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Koleś wstawiam ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Spoko dobrze że chociaż zdjęcia są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Otwieram Edytowane 28 Września 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi