dzika ryba 982 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Cześć xd Wiem, że to dość banalny poradnik, ale może komuś się przyda. Nie wiesz jak wyciąć gif z teledysku na youtube? -przeczytaj! To bardzo proste: 1. Włącz wybraną piosenkę z teledyskiem. 2. Dodaj do jej linku pomiędzy "www", a "youtube" słowo "gif" tak jak na ss Po czym wejdź na tą stronę. 3. Zmień czas rozpoczęcia i długość trwania gifa, który ma być wycięty z teledysku. Patrz ss \/ 4. Zapisz gifa klikając prawym > Gif Link (na ssie napisałam gift, bo kliknęło mi się, sry xD) No i masz gotowego gifa, wejdź w skopiowany link i zapisz go sobie na kompie. oto mój polecam xd i mam nadzieję, że komuś to się przyda. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Na pewno się przyda. Plusik za poradnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Fajny poradnik, jak wcześniej napisałem wolę imgur'a, ale stronka którą proponujesz też wydaję się dobra +like ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dobry poradnik xd Przydał mi się. PLUSIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Fajne bo mi się na pewno przyda a kiedyś jeszcze nie wiedziałem jak to zrobić. Dzięki ! Plusik dla cb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ładnie ładnie ładnie przyda sie plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 przyda się xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Genialne xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejkus1 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 są inne sposby też, ale to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Bardzo się przyda! Zawsze się zastanawiałem skąd wy to wszystko pobieracie a nigdy mi się nie chciało pytać google Plusik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefir 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Przydatny poradnik. W końcu wiem jak robić gify xDDD Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki ! już wiem jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day 22 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Fajny poradniczek przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi