Ruskiee 31 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nick : ZielonoMiData Zdarzenia : 27.03.2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: CiapatyMurwaOpis Sytuacji : Dostałem warna za to że nie było mnie na konkursie gdzie data została zmieniona ...Dowod : Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Edytowane 28 Marca 2015 przez Ruskiee 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Polaczkowi zdjęliście warna, a sytuacja jest podobna u Ruskiego.Napisał zgłoszenie przed zmienieniem daty konkursu, więc mógł nie wiedzieć o zmianie...Druga sprawa, czemu nie ban na serwerze? Wydaje mi się, że warny są za łamanie regulaminu forum, a nie regulaminu ts i jakichś tam zabaw. Edytowane 28 Marca 2015 przez RazemPonadKilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi