Ruskiee 31 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nick : ZielonoMiData Zdarzenia : 27.03.2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: CiapatyMurwaOpis Sytuacji : Dostałem warna za to że nie było mnie na konkursie gdzie data została zmieniona ...Dowod : Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Edytowane 28 Marca 2015 przez Ruskiee 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Polaczkowi zdjęliście warna, a sytuacja jest podobna u Ruskiego.Napisał zgłoszenie przed zmienieniem daty konkursu, więc mógł nie wiedzieć o zmianie...Druga sprawa, czemu nie ban na serwerze? Wydaje mi się, że warny są za łamanie regulaminu forum, a nie regulaminu ts i jakichś tam zabaw. Edytowane 28 Marca 2015 przez RazemPonadKilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi