Kajman 45 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nick:Magnetar Powód rezygnacji:nie wchodze tak czesto na Cod Moda wiec nie chce zabierac miejsca innym Coś od siebie:Pozdrawiam ekipe Cod Moda i dzieki za danie mi szansy poadminowac tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Szkoda bo słyszałem że byłeś dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja wszedzie jestem dobrym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 29 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi