Skot 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nick: SkotLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : JO[AMXBans] Reason : ' Aktywny. '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' '[AMXBans] =======================================Serwer: FFA 1,6Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=164816 Opisałem sytuacje, w poprzednim temacie dostałem UB teraz znowu ban? może trochę wyrozumiałości, polubiłem ten serw i chciałbym na nim dalej grać, a sytuacja, którą opisałem chyba nie jest jakoś bardzo rażąca. Mam wspólnego PC z rodziną więc nie jestem w stanie kontrolować co kto robi, ale ręczyć mogę, że nikt nie gra na wspomagaczach. Proszę o zaznajomienie się z sytuacją i komentarz, któregoś z opiekunów FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nie obchodzi mnie, kto to zrobił. Podobno twój brat wbił na serwer na aktywnym banie-pogratuluj jemu. Brak UB. Edytowane 28 Marca 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi