Spr!nT (*) BenQ 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nick: Spr!nT Fuck The Police Powód rezygnacji: A więc tak wszystko bylo okej póki wychowawczyni nie zadzwoniła do rodziców i powiedziała o moim super ocenkach i moim uwagach xD, i teraz moją karą jest odrobienie każdej oceny w szkole, a jest to naprawdę trudne iż spadłem o 2 oceny z każdego przedmiotu, i nie mam czasu na granie w csa tylko nakurwianie przy książkach xD. Coś od siebie: chciałby podziękować Pridowi że dał mi szanse na bycie adminem na only dd2 cs go, przez moją nieodpowiedzialność teraz musze tyrać przy tych książkach.Na pewno jeszcze kiedyś tu powrucję i będę wdzięczny pridowi gdy da mi 2 szansę na administratora. Trzymajcie się kiedyś jeszcze mnie zobaczycie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Powodzenia w szkole, popraw oceny szybko i wracaj Flagi odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nadrabiaj ocenki i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Powodzenia w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 29 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi