Eriu 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nick : Eru(info od boga)Data Zdarzenia : 03/28/2015Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge:MaZeQOpis Sytuacji : Dostałem bana od wyżej wymienionego osobnika za włączenie się do pejoratywnej wymiany konkluzji na temat swojej gry, oraz swoich matek z graczem Pistolejro po tym, jak zabiłem go wybiegającego zza roga. Jednakże to nie jest powód do skargi na admina, sytuację opisałem pokrótce dla lepszego zaznajomienia z tematem. MaZeQ dał mi bana na godzinę a graczowi Pistolejro na 10 minut, co jest niesprawiedliwym zachowaniem. Jeśli daje bana kilku osobom to powinien robić to adekwatnie do popełnionych wykroczeń, a nie traktować vipy z pewnymi ulgami. W związku z powyższym chciałbym żeby ten typ stracił posadę admina Dowod : Dowody to zapis banów w amx, oraz: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Eru ( info od boga )==== Zbanowane IP : 31.61.131.138==== Admin : MaZeQ==== Powod Bana : Kultura!==== Wygasa : 03/28/2015 - 21 : 36 : 00 ( od 03/28/2015 - 20 : 36 : Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nie ten dział kolego. Napisz tutaj jak już ----> http://forum.cs-classic.pl/forum/120-ffaskargi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriu 0 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 sory, do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 28 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi