Eriu 0 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nick:Eru (info od boga)Link do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)* :==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Eru (info od boga)==== Admin : PandaBiceps.==== Powod Bana : Aktywny==== Wygasa : Nigdy ( od 03/29/2015 - 11 : 50 :Serwer:#2 FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=165245 Nie rozumiem dlaczego mam aktywny ban, skoro żadnego nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Na twoim IP znajduje się 7 aktywnych banów, jak to wytłumaczysz? Edytowane 29 Marca 2015 przez PandaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Przepraszam zle sprawdziłem - 7 aktywnych banow na DR w jeden dzien . Brak ub close Edytowane 29 Marca 2015 przez Nikotyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Żadne UB , człowieku nie wpinaj się w moje bany jak nie wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eriu 0 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Nie wiem, niedawno zmieniłem modem od internetu i od tamtej pory co jakiś czas pojawiały mi się wiadomości o banach na nicki na których nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi