bluesgaming 13 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 W tym poradniku Fotomanipulacja czyli efekty destrukcji - rozpadania ! by: Sebest-Kursy Youtube 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Efekt świetny, ale cena photoshopa mnie przeraża Zostanę na GIMPie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Będę musiała spróbować, leci like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 @Ciapaty zostań piratem :v fajny poradnik xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesgaming 13 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Efekt świetny, ale cena photoshopa mnie przeraża Zostanę na GIMPie Warto zainwestować niezwykła zabawa i poznawanie od nowa świata grafiki w ps EDIT by CiapatyMurwa A ile zapłaciłeś? Bo piszą, że dla uczniów czy coś tam już 400zł a inne więcej Edytowane 29 Marca 2015 przez CiapatyMurwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesgaming 13 Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Warto zainwestować niezwykła zabawa i poznawanie od nowa świata grafiki w ps EDIT by CiapatyMurwa A ile zapłaciłeś? Bo piszą, że dla uczniów czy coś tam już 400zł a inne więcej ja płaciłem okolo 8 tys zloty za cały pakiet adobe lecz to było z 5 lat temu teraz nie wiem jak z cenami ale jak jestes uczniem wart nawet dac 500 zl na kurs graficzny gdzie dostaniesz ps'a po ukąniczniu. Wiem ze jeszcze dla studentów są jakieś zniszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Zajebiste, że się tak wyrażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Bardzo fajny efekt, sam bawilem sie kiedys photoshopem i zastanawiam sie czy nie wrócić do tej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cudowne wykonanie Miło się ogląda z uwagi na to, że autor wszystko stara się tłumaczyć Plusik dla Ciebie Myślę, że pojawi się więcej Twoich prac które zachęcą młodych grafików do działania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi