ruperd 103 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Nick:rupen ^.^Link do SS:----Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 52 minutes and 56 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : rupen ^.^ [AMXBans] Reason : ' obraza admina ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1061376217 ' [AMXBans] ====================================== Serwer:cod 350lvLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=165371 Siema dostałem bana na serwie cod 350 lv i i mam bana na całą sieć :/.... Było to tak, że wbijam na serwa 1 raz. Pytam się kim grać/ nie odpowiedzieli xd więc szukałem klasy odpowiadającej mi. Jakiś tam admin mnie wywalił z serwa, więc wbijam jeszcze raz i napisałem co za noob mnie wywalił ? i dostałem bana na tydzień ! BAN na tydzień za słowo "noob" :/ trochę lipa. Więc proszę o UB Miłego dnia Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 29 Marca 2015 przez ruperd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Czekam na dowody od admina , jak dla mnie kara zbyt długa. @ Edit popraw link do bana bo mi nie działa albo bana nie masz, bo sprawdzałem Twoje steam ID i nie pokazuje żadnego bana.. @Edit 2 - Tutaj jest link do prawidłowego bana --> http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=165371 @edit 3- Wątpię żeby admin wgl wstawił dowód więc daję UB. Edytowane 29 Marca 2015 przez PandaBiceps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi