bobbudowniczyviolent 0 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Nick: OPIEKUN FFA NA EMERYTURZELink do SS: nie mam James dał mi bana za obraze i to perma XD a powinien najpierw dać kicka z powodem zmień nick Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : OPIEKUN FFA NA EMERYTURZE[AMXBans] Powod : ' Obraza '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 43941544 '[AMXBans] =============================================== Serwer: FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=140888 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku §1.2.1. Nick nie może zawierać wyrazów podchodzących pod wulgaryzmy. [1. Ostrzeżenie na @ lub say. 2. Kick z powodem] §1.2.2. Nick nie może obrażać któregokolwiek z graczy. [1. Kick z powodem. 2. Ban na 1 godzinę] - zrobiłem to czyli ban na godzine nie perm słonko §1.2.3. Nick nie może reklamować jakiegokolwiek innego forum, serwera lub sieci. [ban permanentny] §1.2.4. Zabrania się podszywania pod innych graczy. [1. Kick z powodem. (Podszywanie pod Gracza: 2. Ban na 1 godzinę - 1 dzień.) Cóz za hipokryzja co nie James? także UB mi się należy, skoro patrzymy na regulamin i jest tak ważny, boo non stop przecież o nim przypominają XDD Kręciłem sobie beke z SHADOWA więc ban na forum mi się należy, ale na serwerze nie. U was admini najwidoczniej nawet regulaminu nie znają xd Edytowane 29 Marca 2015 przez bobbudowniczyviolent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Obraźliwe bądź niestosowne nicki są też zabronione ,a kręcenie sobie żartów z H@ też nie jest na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi