jeste cygan 189 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 1. Nick: PENTAGRAM G-SHOCK @ pasha'2. Imię: Sebastian3. Wiek: 20 ( Za 3dni 21)4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre +5. Mikrofon(Tak/Nie) TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=PENTAGRAM+G-SHOCK+%40+pasha%27 ( Co do tych godzinek. Wiem, że troszkę mało i tu każdy się zdziwi :/ Ale jestem ogarnięty gracz i ogarnę na tym serwerze ) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Sebastian mam 20 lat. Jestem z miejscowości Pomorskie (Gdańsk) Chodzę do pracy jako elektryk ( ciężka robota ) Dlaczego chciałbym tu zostać adminem ? Chciałbym dopilnować porządku na serwerze (inni też są, ale chcę również pomóc) Jestem osobą z kulturą osobistą, lubię rozbawiać ludzi (humor zawsze jest ) Skill posiadam Wiem, że sobie poradzę w pilnowania serwera. Umiem rozpoznać kto gra dobrze a kto odpala się. Jednak te godziny z serwera aż mnie tak nie zadowala, ale wiem, że jednak mogę dostać tą szanse 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:113685733 (zamiana steam z Miko adminem serwera dd2 )10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Staram się dużo spędzać czasu na serwerze i w ogóle w gre cs 1.6 Ale będzie w południe i nocy z 3-4h jak jest dobrze po robocie to i 6 godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze ( od 17 do nocy 2-3 nocy) W weekend ( cały dzień albo pół dnia)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6 lat będzie.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem adminem prawie 3 lata, ale że musiałem zrobić przerwę i nie miałem czasu na cs 1.6 to musiałem przestać grać. Ale teraz wraca forma powrotem i czasu trochę dużo mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 +wiek +steam +doświadczenie miałem przyjemność grać z Tobą parę razy widać spoko ziomek,jest skill, doświadczenie -godziny na serwerze jak i na forum jak zobaczyłem ze napisałeś podanie, odrazu Ci powiedziałem ze za wcześnie, teraz musisz odczekać tydzień na nowe podanie, a tak to byś dobił godziny na serwerze w 2/3 dni i byś miał większe szanse Oj oj będę na tak tylko dobij godziny Pozdrawiam fam / LUBIE ROZDZIEWICZAC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Też jestem na tak! +wiek +steam +aktywność na serwerze -popraw aktywność na forum Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Na nie, bo +steam +wiek - jest aktywność na forum (znając życie dostaniesz admina a na forum nic się nie poprawisz) Edytowane 30 Marca 2015 przez Look at this HS dad :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Oczywiście że na TAK! -steam -wiek -aktywność na forum poprawi spokojnie -ogarnięty -kultura pierwsza klasa -równy gość -zgłasza cziterow często Cię widzę na serwie i jestem jak najbardziej na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ja na NIE. Jeśli Ci zależy na serwie to zostaniesz do dobijesz obowiązkowe godziny na serwie a wtedy złożysz podanie(jeśli to się odrzuci), jeśli nie zależy to cóż... Czemu wam wszystkim się tak śpieszy do bycia admem? Rozumiem jakbyś miał na styk godzin ale się pośpieszyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jestem na tak niby sie wszystko zgadza, ale musisz jak najszybciej nadrobic godziny na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlo 95 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Jasne, że nie.. Powód jest jeden jesteś tu zbyt krótko, od 6 dni i masz wbite 15godzin i już po admina łapki wyciągasz? Stay cool, już kręciłem nosem w innym podaniu gdy gość grał od kilku dni i właśnie sprawdziłem, że miałem rację bo gość trochę się pobawił i teraz go nie widać, dlatego tak jak napisał Ciapaty przynajmniej tydzień się wstrzymaj jeszcze. Pzdr Edytowane 30 Marca 2015 przez Gerlo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja też nie. W wymaganiach jest 45h, a tu masz 17, więc nawet nie masz minimum. Popraw aktywność, która jest bardzo ważna, bo jeśli nie, to zdania nie zmienię. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Poprawisz aktywność - będę na tak, a tymczasem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 hmm po większych zastanowieniach postanowiłem że.. przyjmę go na okres próbny 7-10 dni zrobię tak ponieważ grałem z nim nie raz ziomek jest ogarnięty kulturka jest, zgłasza Cziterów, ma mało godzin ale to jest też związane z tym że się wymienił steamem z Miko na którym grał już dużo wcześniej wiec tam teżjest parę godzin. dam mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi