dzika ryba 982 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nick: MashiroPowod: Wywaliło mi dziś neta, bo skończyła się umowa, a po prostu na podpisanie kolejnej musimy trochę poczekać.Czas nieobecnosci: Nie wiem nawet, to już zależy od firmy, no mają do nas zadzwonić z ofertą dla stałych klientów, a na wstępie dali info, że to może potrwać, bo mają wielki ruch xd Serio nie mam pojęcia ile, mam nadzieję, że w miarę szybko, a jak będą przeciągać dłużej nić 5dni, to ogarnie się coś innego może. xdCos od siebie: Dostęp do neta mam na telefonie, jak wykupię sobie pakiet, więc na forum i gg będę. Często przesiaduję u babci, więc też będę mogła wchodzić, także nieobecność tylko na serwerach, a ludzie spokojnie mogą zgłaszać się do mnie na wywiady, bo i tak teraz mega nuda. Jakby szybko ogarnęły się te sprawy to napiszę Neffowi, że już jest okej, a jak będzie to się długo przeciągać, to niestety, ale nic nie zrobię xd 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Łee lipa na ts'ie sobie już nie pogawędzimy pozostaje nam tylko gie gie ;] liczę, że szybko uporasz się z problemami z internetem (trzymam kciuki za to :]). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Życzę ci abyś miała szybko neta w domu od tej firmy Wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 O nje :c Marta kam bek. dawaj do nich numer bede im spiewał to Ci dadzą neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Och oni czasu nie mają? Dziwne.. Dzwoń do innych typu Netia i mówisz że chcesz internet na jutro 50mb/s 49 zł msc Edytowane 30 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Och oni czasu nie mają? Dziwne.. Dzwoń do innych typu Netia i mówisz że chcesz internet na jutro 50mb/s 49 zł msc chodzi o to, że mam od nich też inne oferty na tv, telefon itd, więc zaproponowali po niższej cenie dobrego neta, ale muszę czekać na utworzenie oferty dla nas jako stałego klienta xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 30 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi