LEON!123 0 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Nick:LEONLink do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : LEON[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 631698456 '[AMXBans] Your IP : ' 95.160.1Serwer:DE DUST2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=166315 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 31 Marca 2015 przez natalja dodano link do bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) dobra to teraz tak ^^ wywyższałeś się i byłeś niby fajny ale zapomniałeś dodać że grałeś na WH ? że się odpalasz wiedziałem od początku ale chciałem miec pewność + poparcie innych osób, dużo ludzi się na Cb zastawiało i widzieli twoje akcje spalone lecz mysleli że to fart jednak trzeba było oglądać dokładnie demko i zauważyć że w pewnym momęcie się zatrzymujesz na 2-3 sec i nagle info dobre masz? mało tego w bramie prawie za każdym razem masz nagły refleks z awp i zabijasz jak ktos 1 przebiega na b, co jeszcze hmm.. a już wiem gdy było dużo ludzi z przeciwnego teamu to nagle uciekałes na b lub gdzieś aby Cie tylko nie zabili ? dziwne ;o zauważyłem też że jak twój team nie wbijał to ty też nie dopiero jak wbił ziomek z twojego teamu ty szedłes dalej co teraz mam na myśli ? to że wiedziałeś że ktoś jest za bramą/ścianą ale czekałeś ażziomek z teamu wbije po to by "niby" mieć info i żeby admini nie myśleli że jesteś odpalony, tak Kolego rozgryzłem Cię. dłuższy czas się tobie przyglądałem, demko spalone. pożegnaj się godnie z siecią a i jeszcze jedno pozdrawiam Cię BRUNON Edytowane 31 Marca 2015 przez rolooo 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Demo: http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1503311433-de_dust2-1427805180-1427806680.zip 1:58-2:10 (zaczyna sie od buga dema) ; modelowe wyjście na B pierwszy kill ; pomylone sciany ; reakcje na modele za sciana +BBBBB 6:07 (akcja na gali ) idealnie wyjscie na model z przyspieszonym namierzeniem +B 9:40 (kill w oknie na B) nie wiem skad info, ze akurat bedzie wyglądał (ogladac bez wh) +BBB 11:24 (pomylone sciany znow) wyjscie na B z celownikiem na model za sciana +BBB 12:10 (modelowe) idealnie wodzi celownikiem rowno z poruszającym sie na boki modelem + BB 12:57 Haha, inne wyjscie niz w 6:07 idealnie w model +BBBB 13:10(kill w bs) znow modelowo. +B Z przyjemnoscią nakładałam bana. Jestes chamski, uważasz sie za najlepszego a sie odpalasz. Próbujesz sie kryć, ale nie bardzo Ci to wychodzi. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi