ShaD 2 254 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Cześć! Ostatnio zauważyłem, że nie możemy się dogadać w kwestii map na serwerze oraz gracze wciąż narzekają na ten sam cykl. Serwerów FFA jest bardzo dużo, tak samo jak DD2 dlatego postanowiłem zmodyfikować go na serwer typu HNS. Zauważyłem, że wiele osób lubi się poganiać na mapie, szczególnie na serwerze mixowym, stąd postanowiłem że wprowadzę do sieci serwer z zabawą "ganiany". Większość pluginów została już wgrana, wszystko też jest ustalone, zatem zobaczymy jak ta przemiana się sprawdzi. Mam nadzieję, że teraz serwer sieci CSC będzie w top5 serwerów cs 1.6 zważywszy na to, że będzie on jedyny w swoim rodzaju. Screeny z serwera: Na razie obowiązuje nazwa z przedrostkiem FFA by gracze wiedzieli jaki to serwer, jednakże jutro cały tytuł zostanie zmieniony. Życzę wszystkim dobrej zabawy! 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Coś pięknego, w końcu będzie ukochany serwer <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ooo i może nawet ja pogram! Fajny jest taki serwer ;3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wielka zmiana wielka populacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) ale jaja Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez bocimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KS Dybson 1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 no pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie jestem do tego przekonany, ale zobaczymy Zobaczymy co będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamutttt 10 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie sadzicie, ze to tez moze sie odbic negatywnie? Serwer dobrze presperuje, wszyscy lataja zadowolenia, nie za duza ta przemiana? CZy to nie jest prima aprilis? xD Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez mamutttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wy tak na powaznie? Ahhahahaha 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Fantasia tym razem to nie jest Prima Aprillis oni to serio robią @EDIT Jednakże nie zmienia to faktu, że nie jestem do tego przekonany, FFA to było coś wiecznie nowi ludzie, coś się działo... A teraz wchodź i banuj SH SH SH SH i tak cały czas. NIe nie dla mnie to jednak niewypał Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez SkalnyPatataj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Lubiłem się gonić na serwerze mixowym, lubiłem FFA, po prostu kochałem tutaj grać. Jednak nie sądziłem, że to może tak zmienić nasz serwer.. Inny ganiany " wirtualny" śmiejąc się na TS, niż siedzieć normalnie, nic nie robić tylko uciekać.. Czytając ten post od razu stwierdziłem, że muszę rezygnować z admina i po prostu zakończyć "swoją karierę" na jakże wspaniałej sieci. Chciałbym wszystkim podziękować. Jeszcze się ze wszystkimi pożegnam... Ale to są moje ostatnie chwile tutaj.. :co_jest: :co_jest: :co_jest: :co_jest: Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Czaki. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Mi tam się nie chce wierzyć xd 100% prima aprillis Ludzie xd Oni żartują 1 kwietnia... Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Porczop 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam nadzieje, że to jest żart, zmieniać dobrze trzymający sie serwer FFA ? Jaki to ma sens. Ile tych żartów jeszcze dziś macie zamiar zrobić ? Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hahahaha jeśli to prawda to pogralbym xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Haha Shadow prawie ci się udało i prawie w to uwierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Gahababh prima aprilis xD A z checia bym pograla na ganiaku xddd Gj szadoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Nice Try Shad,prawie Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez MaZeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Przyjdę! Oczekuj mnie! Dobry pomysł. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jeśli to prawda to rezygnuje z admina 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamutttt 10 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Przedstawie wam plan Shadowa 1. Napisze temat, przygotuje pluginy wgram na serwer, ze zmiana moda 2. Posmieje sie z komentarzy 3. Wejdzie to w zycie 4. Nastepnego dnia usune to + napisze temat dotyczacy prima aprilis Pewno tak bedzie XDD 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Booze czlowiek kilka dni w szpitalu polezy a tu takie dziwy sie dzieja... Ale i tak wyczuwam tutaj żart i lepiej niech tak bd ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 to składam znowu podanie xD jak będzie HNSXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Przestraszyłam sie jak to ujrzałam xd Ale potem pomyślałam o Kitolku i jego zarcie... XD Dobre Shad 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Prawie uwierzylem,ale tak sobie pomyślałem przeciez dziś prima aprillis więc na bank odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ludzie to nie żart.. przecież oni już nazwę zmienili.. zaczynam grać na FFA a tu taka zmiana gadałem nawet z nimi na tsie i mowili ze od 1 kwietnia maja wgrywać pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi