CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Siema, dziś pokażę wam jak rozwiązać problem z czarnymi paskami dla platformy STEAM. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to nie chodzi o pieniądze, chodzi o to: Zaczynamy! Wystarczy zrobić tak: 1.Otwieramy aplikację STEAM. 2.Wchodzimy w zakładkę "Biblioteka". 3.Klikamy prawym przyciskiem myszy na CS 1.6 i wybieramy właściwości. 4.W zakładce "OGÓLNE" klikamy na "USTAW OPCJE URUCHAMIANIA...". 5.W pole wpisujemy "-stretchaspect" i klikamy "OK". 6.Cieszymy się Full Screenem w CS 1.6. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Spoko poradnik tylko nie wiem po co robisz screena, na którym pokazujesz jak steam włączyć xddddd plus+++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A jeżeli ktoś nie ma steam to jest w dupie albo musi sobie zakupić steam'a dziękuję dobranoc. Aaaa i jeszcze jedno: Dobry poradnik +like ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Fajnee. Przyda się pewnie nie jeden osobie Sam kiedyś nie mogłem tego rozwiązać Pozdrawiam i łap plusika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A jeżeli ktoś nie ma steam to jest w dupie albo musi sobie zakupić steam'a dziękuję dobranoc. Aaaa i jeszcze jedno: Dobry poradnik +like ;] Nie jest. Ustawienia w karcie graficznej. Możesz zerknąć na mój poradnik. Pokazany jest do CS GO, ale w 1.6 działa tak samo. Odnośnik: http://forum.cs-classic.pl/topic/28822-poradnik-jak-zmieni%C4%87-proporcje-ekranu-do-43-black-bars/ (Nvidia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie jest. Ustawienia w karcie graficznej. Możesz zerknąć na mój poradnik. Pokazany jest do CS GO, ale w 1.6 działa tak samo. Odnośnik: http://forum.cs-classic.pl/topic/28822-poradnik-jak-zmieni%C4%87-proporcje-ekranu-do-43-black-bars/ (Nvidia) Wiem o tym, to był "żart" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Akurat mi ta komenda nigdy nie działała. Dopiero po wpisaniu -nofbo -nomsaa czarne paski znikały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 tylko nie wiem po co robisz screena, na którym pokazujesz jak steam włączyć xddddd plus+++++++++++++++ Bo by głupio wyglądało Nie jest. Ustawienia w karcie graficznej. Możesz zerknąć na mój poradnik. Pokazany jest do CS GO, ale w 1.6 działa tak samo. Odnośnik: http://forum.cs-classic.pl/topic/28822-poradnik-jak-zmieni%C4%87-proporcje-ekranu-do-43-black-bars/ (Nvidia) Hehehh ja ucze wyzbycia się pasków a Ty ich dodania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bo by głupio wyglądało Hehehh ja ucze wyzbycia się pasków a Ty ich dodania Działa to w 2 strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie i plusik oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi