CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: CiapatyMurwa Opis problemu: próbuję zrobić SS z menu CS 1.6, taki: Pokaż ukrytą zawartość Ale gdy robię F5 to się nie zapisuje, gdy robię Print Screen powstaje czarny ekran po wklejeniu w paincie(jakby blokada), próbowałem też programem ScreenShu ale również pojawił się czarny ekran. Screenshoty: Brak Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : Nie potrzebne Inne: Brak Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 może zrób binda, np. bind "F10" "snapshot" tylko nwm, czy to na menu dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 frapsem można screeny robić. / Res steama, aby zrobić ssa steamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pewnie tego potrzebujesz co nie? Po za tym wciśnij Print Screen wyłącz cs'a i dopiero w paint edycja > wklej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) W dniu 1.04.2015 o 20:04, SzeregowiecPL napisał(a): frapsem można screeny robić. / Res steama, aby zrobić ssa steamem. STEAM'owy bind F12 coś mi nic nie robi poza rozjaśnieniem ekranu(jest to klawisz funkcyjny) :/ A nie wiem jak zmienić binda Frapsa pobiorę w ostateczności bo nie chcę miliona programów pobierać. W dniu 1.04.2015 o 20:03, Fantasia ♥ napisał(a): może zrób binda, np. bind "F10" "snapshot" tylko nwm, czy to na menu dziala. Madziu mam to na F5, nic W dniu 1.04.2015 o 20:06, .Undisputed. napisał(a): Pewnie tego potrzebujesz co nie? Po za tym wciśnij Print Screen wyłącz cs'a i dopiero w paint edycja > wklej. Nie pomogło :/ Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W dniu 1.04.2015 o 20:07, CiapatyMurwa napisał(a): Frapsa pobiorę w ostateczności bo nie chcę miliona programów pobierać. To jest 1 program, nie milion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dobra, zmieniłem domyślny klawisz robienia SS na steam z F12 i zrobiło mi Screena menu. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi