Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Misje Call of Duty Counter Strike Global Offensive Misje podzielone są na 3 kampanie, każda kampania to osobne misje, które możecie wykonywać w danym czasie. Kampanie: 1. Osiągnięcia2. Tryb nocny3. Zdobycz Kampanie osiągnięcia i zdobycz można wykonywać w każdym czasie, lecz tryb nocny jest przeznaczony tylko do gry nocnej, więc wykonujemy te misje tylko w nocy (od 24 do 7). Misje można wykonywać co 5 godzin, czyli jeżeli wykonamy pierwszą misję o godzinie 12, to następną możemy wykonać dopiero o godzinie 17. To tyczy się każdej kampanii, więc wszędzie wygląda to tak samo, nie ważne czy wykonujemy osiągnięcia czy zdobycz, zawsze trzeba czekać 5 godzin.Liczba misji w danej kampanii będzie różna, więc nie podam tutaj liczby jaka będzie obowiązywać na każdej z nich.Przykłady misji: 1. Zabij x razy + DANA BRON 2. Zabij x razy w plecy + DANA BRON 3. Zabij x razy VIP + DANA BRON 4. Zdobadz x perk 5. Zdobadz x lvl + DANA KLASA 6. Wygraj x rund + DANA MAPA 7. Podloz pake x razy 8. Rozbroj pake x razy 9. Zabij x razy w HS + DANA BRON 10. Strzel x razy HS + DANA BRON 11. Zadaj x obrazen + DANA BRON 12. Zadaj x obrazen w plecy + DANA BRON 13. Zagraj x rund 14. Uratuj x hostow 15. Zdobadz x dolarow 16. Zabij x razy przez sciane + DANA BRON 17. Zabij x razy w ciagu jednej rundy + DANA BRON 18. Badz top1-2-3 na danej mapie 19. Zdobadz x expa 20. Zabij DANA KLASE 21. Zabij x razy w ciagu mapy + DANA BRON 22. Podloz LUB Rozbroj 23. Zdobądź X Asyst Za wykonanie misji otrzymamy dolary i exp. Wszystko to będzie niedługo dostępne na serwerze. Są to nasze autorskie misje wymyślone przeze mnie i stworzone przez droso. Mam nadzieję, że tzn. konkurencja nie skopiuje sobie pomysłu na klany. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib aka turban 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 czy juz wiadomo kiedy zadania zostana wprowadzone na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie, na razie są te i te będziemy testować, nie wiem czy jest sens dodawać coś bez sprawdzenia poprzedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib aka turban 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 spoko, nie zwróciłem uwagi że już misje działają. Dlatego pojawiło się moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 #Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi