amN 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 37567647 , Steam: flow~ , Emaila dam na PW administracji jeżeli będzie trzeba Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: 3 własne siecie , 2 razy Junior Admin , 4 razy moderator oraz 4 razy Support unban Ile masz wolnego czasu?: 3-4 godziny dziennie , a w weekendy z 6-7 Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce aby gracze nie musieli czekać po kilka godzin/dni na rozpatrzenie ich SSów , praktycznie jestem ciągle na forum (Kiedy siedze na kompie) , jak wiecie na forum moge siedzieć nawet 6-7h (Wczoraj np. w nocy) Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie , znaczy na początku mojej przygody z CSem używałem Softa ale wtedy nie miałem o tym pojęcia , więc myślę że można to uznać jako "Nieświadome używanie czita' - 50 postów Jest ponad 150- 50 godzin na forum Ponad 70 godzin- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 974 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Na razie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi