amN 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 37567647 , Steam: flow~ , Emaila dam na PW administracji jeżeli będzie trzeba Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4 lata temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: 3 własne siecie , 2 razy Junior Admin , 4 razy moderator oraz 4 razy Support unban Ile masz wolnego czasu?: 3-4 godziny dziennie , a w weekendy z 6-7 Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chce aby gracze nie musieli czekać po kilka godzin/dni na rozpatrzenie ich SSów , praktycznie jestem ciągle na forum (Kiedy siedze na kompie) , jak wiecie na forum moge siedzieć nawet 6-7h (Wczoraj np. w nocy) Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie , znaczy na początku mojej przygody z CSem używałem Softa ale wtedy nie miałem o tym pojęcia , więc myślę że można to uznać jako "Nieświadome używanie czita' - 50 postów Jest ponad 150- 50 godzin na forum Ponad 70 godzin- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Na razie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi