*_* 89 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick:[25]Buu.!2.Nick admina/gracza który zawinił:*DzikI MasakratoR*3.Admin/Gracz :Admin 4.IP/SID oskarżanego:Niestety nie mam, ponieważ dostałem bana i nie mogłem później sprawdzić.5.Data i godzina:02.04.2015r. 18:156.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Zakaz rzucania HE na resp (także swój) przez pierwsze 20 sek (ban od 30 minut do 1 godziny) Było już po 20sec. Zakaz kupowania HE kiedy posiadamy perk który daje HE 1/x (ostrzeżenie , ban od 30 minut do 1 godziny) Nie dokupywałem, po prostu ta klasa ma HE "wbudowane". Ban 7.Opis sytuacji:Dostałem bana za HE, nie wiem z jakiego powodu. W regulaminie nic nie jest napisane, że nie można rzucać HE. Radzę adminowi przeczytać regulamin.PS. To jest skarga "dla zasady", bo admini nie znają regulaminu. Mogłem odczekać te 30 min, ale chodzi o to, że admini są nie uważni. @EDIT A dla CB ban to nie jest dowodem ? Teraz nie mam czasu, ale wieczorem zamieszczę demko rozpisane-specjalnie dla takich wymagających graczy/użytkowników Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Zasada regulaminu nr 21: 21. Skargi bez dowodów będą zamykane i nie będą rozpatrywane. Jeśli był ban za HE to pewnie za to, że z HE 1/x rzuciłeś więcej niż 1 na runde. Poza tym.. ten regulamin powinien być zmieniony ponieważ dużo zasad było "dodanych" bez wpisania ich. @Edit 1 ".Dowody (demko/screeny/świadkowie)" Nie lubie się dogadywać, nie jestem też wymagający.. ale takie są reguły i trzeba się ich trzymać, bo bez tego byłyby niepotrzebne, tak ? Także powodzenia w skardze. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Yoshino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Była to mapa dust2_long jest to mała mapa a na takich jest zakaz używania rakiet/min/he wiec ban jak najbardziej słuszny a skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Moja wina bo nie dopisałem tego do regulaminu. Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi