KrZySiO91 11 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 1.Twój Nick: KrZySiO 2.Nick admina/gracza który zawinił: kuba 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 02-04-2015. 18:33 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji: Jestem w kampie z jakim provipem. ja położyłem jednego lm a on położył ze 4... on dostał bana i ja ale ja nie wiem za co???? jak ja położyłem tylko jednego. a ja nic nie zrobie że on położył aż tyle tych lm. to chyba bana mam nie słusznego..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Pisz w takich sytuacjach na u@ , że pro vip kładzie 4 lm bo w innym przypadku tak sam ty jak i on jesteście winni i ty za niego dostajesz bana . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeśli nie zgłosiłeś tego na u@ to Admin miał prawo cię zbanować jako współwinnego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi