wenzdey094 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam oto moja PIERWSZA praca wiem jest bardzo słaba ale może macie jakieś podpowiedzi co robię źle, dlatego to wstawiam Oceniajcie i krytyki nie oszczędzajcie http://zapodaj.net/90fa61c6616ce.bmp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak na pierwszą prace nie jest zła, nie znam się na grafice, więc nie dam Ci profesjonalnych rad . Jedynie to mogę Ci powiedzieć, że napis tu nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Porównując z pracami innych osób, które również zaczynają z grafiką jest o wiele lepiej. Przynajmniej ładnie wkleiłeś render i go wtopiłeś, choć nie tak idealnie jak być powinno, ale chociaż odrobinkę. To jest plus u Ciebie. Tło jest beznadziejne, jakieś bohomazy. Mogłeś dać coś pod kolor, np jakiś odcień szarości bądź niebieskiego. Ogólnie staraj się wykonywać pracę, na których render będzie WYŚRODKOWANY i duży, aby przyciągnął uwagę. Nakładaj się jakieś tekstury, które by owy render upiększyły. Przyjemniejsze wtedy będzie dla oka. Spróbuj dobierać lepsze napisy. Kolor czcionki w ogóle nie pasuję do tego napis jest byle jaki.. poczytaj tutoriale, jak robić napisy z różnymi efektami np. z uwypukleniem. Zmieniaj tryb np na nakładkę.. wtedy też będzie ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasten :) 0 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Nawet fajne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi