Pomarancza 15 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam. Oto kilka nowych newsow z sieci CS-Classic Będzie po staremu ,czyli w punktach 1. Nowy Serwer na naszej sieci oraz jego opiekunowie : Nowy serwer to 4FUN. Opiekunów jest dwóch : Semi oraz xxxPartykxxx Więc 4FUN to po angielsku Four Fan, w wolnym tłumaczeniu jest to dla Zabawy. Serwery 4FUN charakteryzują się tym iż: - ma sporo pluginów - można kampić - nie ma granicy raszu - są raczej różne nowe mapy - przynajmniej 16 slotowy serwer - Friendly fire (FF) wyłączone - czas rundy to około 2:30 - czas mapy max 35 minut - na start dostajemy 100 $ - serwer łączy wszystkich ludzi, dla zabawy 2. Podania (ciąg dalszy) : Tym razem można starać się o posade Support UnBan. Jeżeli chciałbyś złożyć podanie to wejdz tutaj http://cs-classic.pl/viewforum.php?f=189 . Na grafika tutaj : http://cs-classic.pl/viewforum.php?f=169 . A na redaktora to juz tutaj http://cs-classic.pl/viewforum.php?f=107 3. Nowi Moderatorzy Nowy Moderator to : THE CZEMPIONZ Lewy Oraz Lato ~wOw~ [t] Zauważyliście że Większość modków jest na L ? ( Lolcia,Lato,Lewy). TO JA SIE KURNA ZROBIE LPomarancza ^^ Troche mało ? Dlaczego !? Ponieważ mało sie działo w tym miesiącu + Dodałem troche Czarnego Humorku żeby było śmieszniej Nie bądzcie na mnie zli ;> Troche się namęczyłem, poszperałem po Forum i te kolory montowac to masakra... Jeżeli podobają wam się aktualności i chcecie abym je kontynuował to chciałbym was prosić o Piwko oraz Komentarz gdyż to bardzo motywuje i wtedy widze że chcecie wiecej takich Newsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dostajesz ode mnie piffko . Bardzo dobrze zrobione, ale trochę przykrótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Masz piwko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Te kolory nie które rażą i jakoś je źle dobierasz, ale ogółem ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Lomarańcza by prościej brzmiało :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ładnie naprawdę gz ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Kolory rażą , dobieraj kolory oraz wszystko nie musi być kolorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 no gazetka fajna , krótko , zwięźle i na temat ) tylko kolory są źle dobrane niektóre .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi