aver 1 488 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam problem z oglądaniem filmów w internecie po prostu nie dzialają mi. Jest tak, jak włączam filmik to mi się pojawia takie słoneczko jakby się buforowało ale się nie buforuje i nie mogę włączyć filmiku. Latałem po roznych stronach i jest tak samo.Niby te wtyczki adobe flash player i inne mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hmm spróbuj przez inna przeglądarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 najlepszym rozwiązaniem jest ściągnięcie filmu na dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Sprawa re-instal przeglądarki i rozszerzeń takich jak adblock 2. Sprawa to update adobe readera i javy. 3. Sprawa odłączenie routerka na minimum 15 minut, ponieważ po 15 minutach uzyska on nowy tor odbierania i wysyłania pakietów i będzie mógł wysyłać większe Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Hmm spróbuj przez inna przeglądarke Na innych jest tak samo. najlepszym rozwiązaniem jest ściągnięcie filmu na dysk Zbyt długo musiałbym czekac na pobranie xd I lepiej jest mi ogladnac online.Bo czasami jak robie format to wszystko mi sie usuwa, a nie mam takiego dużego pendrive aby zgrac te filmy. 1. Sprawa re-instal przeglądarki i rozszerzeń takich jak adblock 2. Sprawa to update adobe readera i javy. 3. Sprawa odłączenie routerka na minimum 15 minut, ponieważ po 15 minutach uzyska on nowy tor odbierania i wysyłania pakietów i będzie mógł wysyłać większe Niestety nadal nic.. //edit: jednak działa, zainstalowałem te upadte i potem zrobiłem relog i działa xd dzięki Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Aver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Sprawa została wyjasniona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi