Bartek_199411 14 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Siemka, Umieszczam tutaj post tylko po ty byście wreszcie zwrócili uwagę na żałosne zachowania waszych adminów ( nie wszystkich ). Wiem, że za chwilę zostanę zmieszany z błotem przez nich, ale cóż taka natura gimbusów Mianowicie, samo ustalanie zasad "antyskanu" i "anty rzucaniu HE przez płotki, skrzynki etc. " świadczy o niskim poziomie serwera ( a to chyba lipna reklama, nieprawdaż ? ). Najśmieszniejsze jest to, że te zasady obowiązują po zabiciu tego non skillowego płaczka ( czyt. tajemniczego admina) skanem lub granatem. Po zajściu takowej sytuacji, zdesperowany admin zakazuje rzucania HE/ skanowania w miejscu, w którym zginął (czyt. KAMPIŁ) ŻENADA Skanowanie i rzucanie granatami to podstawa gry, ale jeśli jest się płaczliwym non-skillem i kamperem, to wprowadza się takie durnowate zakazy, które większość graczy doprowadzają do śmiechu i zmuszają do wciśnięcia klawisza esc a następnie wybranie opcji "dissconnect". Kontynuacją tego żenującego doświadczenia z tajemniczym adminem jest ban Śmieszne, aż do przesady Bana takowego otrzymałem za komentarz " hahahha" w momencie gdy w górnej częsci monitora moim oczom ukazał się komunikat dot. zakazu skanowania.Nie wiem dokładnie czego jest to syndrom, ale w mojej opinij przyczyną jest powszechnie znany wszystkim " gimbazjalizm " Wychodzi na to, że wszyscy powinniśmy się przymusowo uczyć na tym serwerze kampienia, ponieważ admin nie potrafi grać i najlepiej byłoby gdybyśmy wszyscy się mu podkładali.Przez takich ludzi cała sieć serwerów "strzela sobie w kolano" i samodzielnie robi antyreklamę...Uprzedzam wasze komentarze i informuję, iż nie użyłem " wzoru " gdyż nie jest to skarga a drobna uwaga o charakterze krytyki ( więc dlatego umieszczam ją w tym dziale ).Mam nadzieję, iż H@ tej sieci nie cierpi na ten sam syndrom co nasz kochany tajemniczy admin Pozdrawiam,Bartek_199411 Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Bartek_199411 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wreszcie widzę jakąś ciekawą skargę! Ustalanie, że jest zakaz skanowania czy zakaz rzucania granatów przez płot jest idiotyczne. Popieram się w stu procentach, gdyż skanowanie czy umiejętne rzucanie HE to nieodłączna "zabawa" w counter-strike'a. Zgaduję, że mowa tutaj o mapie de_eldorado, zgadza się? Z nią zawsze są problemy przez złe skonstruowanie - resp CT jest położone w tak niestrategicznym miejscu, że głowa mapa. Dlatego też myślę, że jeśli występuje ta mapa na serwerze, to administratorzy muszą utrzymywać zasadę - zakaz bicia "z respa", czyli skanowania przez ten nieszczęsny płot. Gimbazjalizm nie ma tutaj raczej wiele wspólnego z zaistniałą sytuacją. Myślę, że skarga da znać o tym, że mapa ta.. jest słabo przystosowana do rzeczywistej rozgrywki, która występuje na serwerze BF2. Tym raczej zajmuje się Opiekun serwera, a nie h@ sieci, gdyż jak widzisz BF2 to nie jest jedyny serwer CSC. Mimo gorzkich słów, powiedziałeś prawdę o mapie eldorado, stąd: like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam takie same odczucia co do dziwnych zakazów użycia broni, He lub awp. Skoro broń jest dostępna to powinno się jej używać! A eldorado to już można by wywalić z listmap, bo nudy na pudy. Skrypt z ATARI 65XE + XC12 turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Heh ludzie.. Zacznijmy od tego ze jest na naszym serwerze już od bardzo dawna zakaz skanowania płotu i rzucania nad nim granatów mówiąc o eldorado, nie znasz regulaminu? Twój problem, karę i tak poniesiesz.. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania go zacznijmy od tego, poza tym jeśli chcesz pisać takie "uwagi" i obrażać nas adminów tekstami typu "gimbus" czy nawet "no skill" to przeczytaj sobie najpierw co na serwerze można a czego nie, dopiero rób z poszkodowanego.. To tyle Zniwiarz pozdrawia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_199411 14 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Widzisz, bana dostajesz nawet za komentarze. A zasada " od tej chwili nie skanujemy" oznacza, że wczesniej cudem było dozwolone. To albo zasady obowiazuja od poczatku do konca albo wcale, proste. I nie obrazam WAS adminow tylko JEDNEGO admina A kary nie poniose, ponieważ za jedną rzecz nie kara się dwa razy Chcesz wprowadzać zasady to sam naucz się ich przestrzegać, WSZECHWIEDZACY Panie Adminie. Zapoznałeś sie wgle z sytuacją ? Przeprowadziles mediacje miedzy dwiema stronami ? Wiec na jakiej podstawie wydajesz ocene ?Na dodatek masz problem z oceną problemu.... chodzi o bana za "hahaha" czyli wyrażanie swojej opinii co przysługuje każdemu konstytucyjnie a, że ta wypowiedź nie była wulgarna nie było też podstawy do bana, proste? Czy mam Ci to narysować ? I naucz się przyjmować krytyke na klate chłopcze Powinieneś teraz znaleźć przyczynę i ją wyeliminować z serwera żeby wszystkim grało się lepiej a nie zgrywać kozaka, bo masz status admina P.SPowinieneś wykupić dodatkowe lekcje z jęz. polskiego, bo masz problem z budową zdań. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Bartek_199411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Drogi Barteku 1. Fajnie, że zwróciłeś uwagę na to, ponieważ zawsze można ulepszyć serwer i jest to uwaga słuszna 2. Jeśli chodzi o mapę eldorado to rzeczywiście jest zakaz skanu to jak to napisał Shadow i Smok. 3. Smok ma rację, że gracz wchodząc na serwer powinien się zapoznać z regulaminem a nie potem się pruć o jakieś tam zasady co mu nie odpowiadają 4. Zakaz skanu na eldo był za mojej kadencji jako admina, także nie jest to nowość 5. Pisałeś o "mediacji", to dlaczego nie zwróciłeś się do admina banującego o co mu chodziło? jeśli by admin coś owijał to skargę się składa i daje dowody a nie obrażaj mi adminów. 6. Jest u nas na forum link do amxbans i tam po wpisaniu Twojego nicku wyskoczy Ci masa danych, co i jak i gdzie 7. Jeśli Ty masz problem albo mówisz poprawnie po Polsku, to nie czepiaj się kogoś bo wgl gościa nie znasz, więc proszę nie unosić nad admina, bo admin jak i Ty i ja jesteśmy graczami a tym właśnie tekstem "Powinieneś wykupić dodatkowe lekcje z jęz. polskiego, bo masz problem z budową zdań" pokazałeś poziom gimbazy 8. Regulamin będzie zmieniany jeszcze także zwróce na to uwagę i nie ma o co już płakać 9. Nie wiesz za co bana masz? Upewnij si, pogadaj, bo admin to też człowiek i też się myli 10. Admin ma swoje wytyczne jak się zachować jak ktoś nie przestrzega regulaminu 11. I albo ja jestem ślepy albo ban znikł z amx bo nawet Cię znaleźć nie mogę, co może również oznaczać, że to był kick 12. Żaden admin z tego co wiem, nie jest Twoim przyjacielem, żebyś se mówił "chłopcze" więc proszę o zachowanie rozsądku Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zakaz he powinien być, taki K0wal rzuci he(ma profe z he) i pół drużyny przeciwnego zabije lub mocno obije. Zakaz skanowania to też lipton z tym był bo taki doświadczony gracz wie na jakiej wysokości jest głowa i skanami zabije 3-5 typa. O zakazie Awp na małych to już od samego początku się nie zgadzałem z tą opcją, to jest bf2+ffa takiej zasady nie powinno być ponieważ, odznaki się tu wbija. AWP jest na danej mapie dostępna to powinno się używać jej, wyjątek stanowi autolama która jest zabroniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hmm.. Dokupić Lekcje językową powiadasz? Długo nad tym myślałeś co napisać? Ile osób Ci pomagało? Nie znasz mnie typeczku to nie wjezdzaj na mnie... Obraziles mnie tutaj więc no cóż, teraz uważaj na mnie na serwerze bo "będę czujny" Miłej gry Pozdrawia Żniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nienawidzę takich cwaniaczków. Wszedłeś na serwer, powinieneś znać jego regulamin i go przestrzegać. Swoją dezaprobatę mogłeś wyrazić inaczej niż pustym "hahaha". Twoja elokwencja powinna się objawić i w tamtej sytuacji, przykładowo pisząc "Jestem wielce nieusatysfakcjonowany zakazem rzucania HE i skanowania przez płot". Zapewniam Cię, że wtedy nie byłoby żadnego problemu ani nieporozumienia między Tobą a adminem banującym. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_199411 14 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Czytaj e zrozumieniem " typie "....Zasady powinny obowiązywać od początku mapy do jej końca a nie od momentu kiedy ty je ustalisz. I nie rzucałem tam HE ani nie skanowałem a mimo to dostałem bana I mi nie musi nikt pomagać " wymyślać" takie sentencje, bo nie mam IQ na poziomie małpy I w tej chwili to ty próbujesz mnie obrazić. Dla mnie ta debata dobiegła końca. Mam nadzieje, że zostaną wyciągnięte z tego wnioski chyba, że zamiast temu zaradzić nadal będziesz tracił czas na bezcelowe przekształcenie tego wątku w jedną wielką kłotnie. A co do kolegi powyżej, to nie cwaniakuje tylko próbuje przeprowadzić dyskusje na poziomie istot myślących, tak dla twojej informacji.Przyczyna została znaleziona więc dalsza dyskusja nie ma sensu Aha, i jeszcze jedno. Nie przyszedłem tutaj prowadzić wojen tylko pograć więc jeśli admin czuje się urażony to przepraszam i przyznaję się do błędu i oczekuje tego samego z jego strony. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Bartek_199411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zaczynasz fikać do nas jak taki jeden co już miał przyjemność prowadzić z nami wojnę, nie chodzi tu o ustalanie zasad W TRAKCIE MAPY... zasada jest narzucona odgórnie, a napis na środku ekranu czy gdzie go tam zobaczyłeś był czystym przypomnieniem dla graczy którzy nie są w stanie przeczytać paru punktów regulaminu naszego serwa.. typie to sobie możesz mówić do znajomych, a nie do nas bo sobie tego nie życzymy człowieczku, jeśli te 94 to Twój rocznik to wykaż to, że jesteś z tego rocznika a nie zachowuj się jak wspomniana parę postów wyżej przez Ciebie "GIMBAZA" bez pozdrowień tym razem Żniwiarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_199411 14 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie fikam i "typie" nie było do Ciebie ( mimo, że pierwszy użyłeś w moim kierunku takiego określenia) lecz do goscia, który nazwał mnie "cwaniakiem". Widzę, że nadal nie potrafisz pojąć tego, iż już Cię przeprosiłem i przyznałem do błędu, bo czasami jestem zbyt porywczy. Ty też mógłbyś wykazać "to" i postąpić jak należy. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Bartek_199411 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 1. Zasady są ustalone i nie ulegają zmianie podczas mapy i nie ustali ich admin. 2. Jak widziałeś, ten napis to oznaczało, to, że dostałeś ostrzeżenie a natępnie kicka. 3. I następnym razem pogadaj wpierw z adminem, który dał Ci bana 4. Nie ma co dalej tego ciągnąć, skoro sprawa została wyjaśniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi