Negshin 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nick: NegshinLink do SS: http://sendfile.pl/pokaz/304856---dcX7.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: Brak, gdyż w mojej konsoli wyskoczyło- Kick "ss"Serwer: #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.plLink do bana: Czemu jak klikam na swoje IP jesteś zbanowany to wyskakuje mi jakiś inny ban? Jakiś piniu... http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=113086 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Nie wiem czy admin źle dał mi tego bana, czy guziczki mu się pomyliły ale pierwszy raz takie coś mam -.- Na serwer też moge normalnie wejść co za pierwszym razem jak miałem bana było niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Wycinek z konsoli daj Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negshin 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Napisałem co miałem w konsoli? Nie miałem nic typu "Jesteś zbanowany, wrzuć ssy na forum...." Bla bla bla. Więc wyłączyłem cs'a, potem wszedłem znowu na serwer jak mnie zdziwiło to co znalazłem w tym amx bans O.o Poza tym, gdzie tu jest mój ban? http://scr.hu/1xmj/rq850 Ja tylko go nie widzę...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Co ja Ci poradzę, jezeli masz router zresetuj go. Ub dac nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negshin 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Reset nic nie daje, robiłem 3 razy ^^ Czyli koniec tematu? Ban i żegnam się z serwerem? Niech admin banujący wytłumaczy mi dlaczego dostałem Kicka pt "ss" zamiast czegoś w stylu ---> 'Wrzuc screeny na forum''permanently' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie wiem jakiego admina poprosić o opinie. Nie ma bana, nie jestem w stanie stwierdzic. Kicki sie nie zapisuja. Próbuj resetować, powinno puścić, chyba, ze admin naprawdę Ci zrobil ssy i nie dało bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negshin 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przy permie można wchodzić na serwer? Czy wyskakuje, że - jesteś zbanowany, sprawdz konsole? [lub podobne] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jezeli dostales bana za ssy, powinno Cię na serwer nie wpuszczac. Jednak łapię Cię inny ban(na ip), nie Twoj (ja ub nie moge dac). Admin dał Ci kicka z powodem "ss", mozliwe, ze byl Bug amxbansa i nie dało Cię w żaden sposob wyrzucić prócz kicków. Moja rada, próbuj resetowac router. Za pare dni jest reset wszystkich banów, ale moim zdaniem po resecie powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negshin 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Jest tu gdzieś jakaś lista adminów na serwerze? Może skojarzę jakiś nick który był dostępny w tym momencie na serwerze. A na serwer mogę wejść normalnie... PENTAGRAM G-SHOCK @ pasha' -- 70% Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Negshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Rozumiem, jednak Twojego bana nie ma ale ss'y jak widac są. (http://ss.cs-classic.pl/) i je wstawiles. Więc idz na serwer i napisz na u@, ze sprawa wyjasnienie i ze wstawiles ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi