Siekatroniks 9 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć pamiętam że kiedyś -_- robiłeś coś żeby steam i non steam się słyszeli a od tamtego czasu jak to zrobiłeś ja nie słyszę nikogo na serwie. Dzisiaj wbiłem na serwer po dłuższej nieobecności i zapomniałem o tym problemie i myślałem że na serwie jest cichutko jak nigdy jakby mógł ktoś pomóc to wielkie dzięki Pozdro ~Tazor~ Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Siekatroniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Przecież wszyscy od nowa mogą ze sobą rozmawiać więc problem jest po twojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Siema,Wina leży po stronie cs'a, napisz do mnie na PW to powiem ci jak go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi