Siekatroniks 9 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć pamiętam że kiedyś -_- robiłeś coś żeby steam i non steam się słyszeli a od tamtego czasu jak to zrobiłeś ja nie słyszę nikogo na serwie. Dzisiaj wbiłem na serwer po dłuższej nieobecności i zapomniałem o tym problemie i myślałem że na serwie jest cichutko jak nigdy jakby mógł ktoś pomóc to wielkie dzięki Pozdro ~Tazor~ Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Siekatroniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Przecież wszyscy od nowa mogą ze sobą rozmawiać więc problem jest po twojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Siema,Wina leży po stronie cs'a, napisz do mnie na PW to powiem ci jak go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi