PrO ReC 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nick: ReCLink do SS: Nie ma Bo nie dostalem Ss'ow Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: Only DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=167481 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer pograłem chwile dostałem Kicka ze mam sb, wszedłem jeszcze raz znowu sb wydawało mi się że nie mam Sb po kolejnym kicku napisałem na U@ Łeb jebany dostałem bana na 5 h wszedłem na steam'a na aktywnym banie co był mój błąd który drogo mnie kosztował,Miko dał mi bana na zawsze Moje pytanie jaka jest szansa na UB ?? Co trzeba zrobić by dostać UB ?? Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Napisz do opiekuna, wyjasnij i popros o druga szanse. Jezeli on wyrazi zgode na twoja gre dam ci ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi