Bartek_199411 14 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ku sprostowaniu :1) Widziałem ten napis lecz nie był on kierowany bezpośrednio do mnie gdyż nie zwykłem grać " chamsko" ( strzelanie z respa itp ). 2) Nie oczekuje przeprosin za określenia typu : czlowieczku, typie itp. , ale skoro ja za to musiałem przepraszać to reakcja tegoż admina powinna być oczywista a nie dolewanie oliwy do ognia tekstami typu "bez pozdrowień". 3) Nie wszyscy admini czują się tym postem urażeni, gdyż lajkują co świadczy o tym, że post był w słusznej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione, opiekun prosi o zamknięcie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi