ruperd 103 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 1. Nick:rupen ^.^2. Imię:Paweł3. Wiek: 14 za 9 dni 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):4/10 nauczę się 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/rupen%20%20%5E.%5E/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Cześć mam na imię Paweł, chodzę do I gimnazjum.Moje zainteresowania to jazda na rowerze i granie w cs 1.6 . Jestem uczciwym człowiekiem, lubię pomagać innym ludziom. Nie jestem zbyt kulturalną osobą ale postaram się to zmienić. Dlaczego ja hmm, ponieważ często przebywam na serwie i widzę dużo ludzi którzy łamią regulamin. Na serwie nie ma zbyt wielu adminów, a kolejny się przyda 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: w dni robocze 3/4h w weekend 5/7h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze 16/21 w weekend 9/2112. Staż w grze Counter Strike 1.6:5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Niestety nie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 hmmm.. no dobra dam ci szanse mimo wieku -GT Jest bardzo dobre -Składka -i poznałem cię na Ts3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi