Bum Bam 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 roolo opiekun serwera Only DD2 Cs 1.6 skierował mnie tu żebym opisał swój problem z ss. Więc tak mam taki problem, że te ss mi się nie pojawiły w tym folderze gdzie miały być w tym co trzymam swojego Counter-Strike 1.6. roolo pisał, że najprawdopodobniej mam takiego Counter-Strike, że mi się ss nie zapisują. Nie wiem co z tym zrobić. Zależy mi bardzo na UnBanie ponieważ lubię sobie pograć wieczorami i po fragować jak każdy w tej grze. Pozdrawiam Nager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Wypełnij wzór i daj demo z tamtego dnia i godziny. Wbiłeś na banie aktywnym-brak UB. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bum Bam 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak mam to demo nagrać lub gdzie znalesć Nie wiem jak wam dać to demo z 12.03.2015 jak dobrze pamiętam to wtedy chyba dostałem i te demo samo się nagrało czy jak? Demka najprawdopodobniej nie mam z 12.03.15 Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Bum Bam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi