rolooo 553 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: rolooo 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx (0/10): bdb 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/rolooo%20%3AP/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: a więc tak rozpisywał się nie będę bo większość mnie zna , jestem opiekunem DD2 i gram też na FFA , ostatnio zauważyłem u was dość sporą liczbę cheaterów , i musiałem pisać do innych Adminów by zbanowali gostka, w końcu wpadło mi do głowy że nie trzeba pisać do innych Adminów i zawracać im głowy tylko można samemu zbanować, chciał bym pomóc w łapaniu oszustów bo się na tym znam potrafię odróżnić cheatera bez oglądania go jak i również oglądając go bez wh czy teżtak zwanych modeli dla Adminów. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: TAK : STEAM_0:0:47540736 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: zależy to od wolnego czasu raz więcej raz mniej chciał bym tu też dodać że muszę grać również na DD2 myślę że zrozumiecie. 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): wieczorami głownie do późnej nocy. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 5 lat może więcej nie pamiętam dokładnie, nie chcę kłamać. 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): TAK Tak wiem czaki przepraszam ale ostatnio jestem bardzo nerwowy z powodów osobistych, postaram sie już być spokojny Hames xD HAHAHA leże Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez rolooo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Haha zlozyl podanie myslalem ze zartujesz:D Jestem na tak spelniasz wymagania itd ogarniety typ duze TAK:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jasne że na tak ! +Jest opiekunem, wiec w adminowaniu nie powinien mieć kłopotów +Steam - nie umie grać :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jestem na tak: -Spełniasz wymagania -Posiadasz Steam -Jesteś miły -Przede wszystkim ogarnięty -Rozpoznawalny. Jednak jednym minusem przy twojej osobie jest kultura osobista na serwerze. Chodzi mi dokładnie oto abyś nie "przeklinał" tyle przez mikrofon gdy zabije Cię gracz z przeciwnej drużyny. Lepiej nie naciskać tego guzika i powiedzieć " do samego siebie". Admin musi pokazywać innym, że danej rzeczy nie wolno robić. Wiesz o co biega? Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Duże tak za ostatnie ssy Znasz się na rzeczy i jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko! Nie trzeba więcej pisać, bo spełniasz wszystkie wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jestem na TAK + wiek + steam + ogar + opiekun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 SKALNY :BAN: Jestem na tak +Ogarnięty +Doświadczenie +Przyda się na pewno po odejściu paru adminów 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kitol zrobił miejsce dla nowych administratorów, którzy odkują ostatnie wydarzenia i podniosą inteligencję administracji FFA. Jesteś opiekunem serwera DD2 i nie szykuje się by Cię z tej pozycji wyrzucili, zatem jesteś odpowiednią osobą. Co do wymagań, spełnione, więc na tak ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Rolo ?! ;o Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko nie ma sie do czego przyczepić ;p Spełniasz wszystkie wymagania, noo tylko naucz się grać bo zaniżasz poziom FFA ;c Rolo na admina ! Ode mnie duże tak mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jestem na TAK -ogarnięty, zgłaszał mi cziterów wiele razy -miła osoba, ostatnio z kulturą się obniżyłeś, tak jak pisał Czaki, ale mam nadzieje, że ją poprawisz -Doświadczenie ma, będzie tu dobrym adminem No i może nie dostaniesz znowu ss'ów jak dostaniesz admina xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jestem na tak. Największa dupera na serwie Ogarnia wszystko. Kultura osobista jest w miarę ok ale trochę to mikro ogarnij jak padniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Nooo Rooluuuśśś,jaaasne że taak! WIELKIE TAK Wymiatacz FFA WIek ROZPOZNAWALNY!! Dobry Kolega/Gracz I ogólnie same plusy,nic do zarzucenia , Wbijaj na moje miejsce mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jasne że na TAK - Jesteś opiekunem dd2 więc na pewno będziesz dobrym adminem ffa - Ogarnięty, - Doświadczenie, - Steam Jeszcze raz duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Bardzo duże TAK! +steam +wiek +miły +pomocny +opiekun +bardzo fajny ziomek! i tak można wymieniać te plusy! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi