Appl3. 86 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 1. Nick: Baltic2. Imię:Paweł3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9.5/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): nie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Baltic/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Paweł, mam 21, Interesuje mnie transport, w swoim życiu, chcę zostać kierowcą, do transportu ciągnie mnie od małego. Nie będę się rozpisywał dlaczego akurat ja, mamy dużo czitów i adminów których nie widąc, miałem tutaj kiedyś admina i chyba stara ekipa wie co znacze. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3/5 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze godziny wieczorne, weekend, godziny popołudniowe do wieczora 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7/8 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ostatnio cie moj kochany fragu nie widzialem , ale pamietam ze ladnie ci szlo i jak znow bd gral jak ostatnio to na tak Ogarniety GT Moj frag NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jestm na tak, nie wiem czy mój głos ci pomoże ale widzałem jak godzinami siedziałeś na serwerze, wiek też masz odpowiedni no i duża znajomość amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na Tak: -Długo grasz -AMX -Jesteś ogarniety Dobrze adminuj kiedyś wejdę to pogramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na Tak: -gdy wejdę na serwer to ty jesteś -amx -wydajesz się ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi