TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Twoj nick: Czaki Nick podejrzanego*: Matys96Dane podejrzanego [sID+IP]*: Nie posiadam, ale amxbans wszystko wie: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=168872 ~~EDIT: 83.27.56.148 Przy pomocy Kingi znalazłem IP Data (dzien, gg:mm) zajscia: ok. 05.04.2015 - 09:48:40Twoj dowod*: Demko http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1504050939-de_train-1428219540-1428220200.zipRodzaj czita*: WH Nazwa mapki: de_trainCzasy podejrzanych akcji*: 1. 1:20 Wychodzi z odnogi, przez skrzynię już skanuje gracza AFK na respie TT 2. 1:33 Hmmm? 3. 2:19 Aż żałosne.. Nie dał rady przez 2 skrzynki? Celował prosto na głowę, po chwili i tak zabija, bo wyczekał.. 4. 3:03 Info od Boga 5. 3:10 No kozak! Prosto no głowę mimo przeszkody, którą był niebieski kontener! 6. Tutaj zrobiłem przeskok do tych najlepszych akcji, bo nie chciało mi się rozpisywać całego 7:35 Nieźle "chodzi" po ścianach. Jednak k3 szybszy i mnie zabił xdd (. 7. 7:58 No bez komentarza. 8. 9:04 Od "S" celował już na głowę gracza z przeciwnej drużyny. 9. 9:10 " Bruce wszechmogący" Wszystko wie Ale żeby Kinie nam zabijać w taki sposób? ( 10. 9:40 w Tym momencie dostawał ss'y.. Najprawdopodobniej Anty ss'y ma...IP /Nazwa serwera: FFA SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Czaki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mimo, że nie jestem w randze UBteam to powiem tyle, że Czaki go rozpisał najlepiej jak mógł i to zrobił super ! Stary, dla mnie powinieneś iść na UBteam... Sprawdziłem demko i sam uważam, że ten Gracz jest odpalony u używa wallchack'a Brawo CZAKI ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dostał ode mnie ss'y, jednak wrzucił i czyste... Więc postanowiłem iść drugą stroną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatoN 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 co wy robicie mówisz powód nie wyjaśniono na forum a ub dał mi Buuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chłopie ile ty masz lat?!! Widzisz że rozpisałem twoje poczynania na mapie de_train? Demko mówi samo za siebie. Nie wypisałem wszystkich akcji, bo bym musiał rozpisać każdą sekundę tego demka.. Odpuść sobie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatoN 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 spoko odpuszczę ale pamiętaj ze wrócę tam w wkrótce dzisiaj jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Gimbaza normalnie.. Moim zdaniem dyskusja nie ma dalszego sensu bo robi się zbędny spam, myślę że to jest -14 lat i dlatego to tak wyszło temat do zamknięcia.pozdrawiam @Edit życzę powodzenia! jak wrócisz to nie pograsz długo sam będę czekał na twój powrót jak Kitolek mnie doda do Adminów Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez rolooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Anton, skończ tworzyc miliony kont. To jest żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi