NexT. 315 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: NexT. Opis problemu: gdy zaczynam strzelać to tnie mi lekko grę Screenshoty: Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : pw, Steam- SpidexxX Inne:dam plusika za rozwiązanie problemu ,z góry dzięks mam steama pozdro NexT. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez NexT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeGuOrginal 3 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wydaje mi się, że jest to wina tych wichur na dworze. Nie jesteś jedyną osobą która ma takie cięcia, powinno wrócić do normy gdy wróci do normy pogoda Z Pozdrowieniami : DeGu :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Steam/ns? Jak z netem xd ogarnij czy masz ustawione opengl i 32bity moze tam jest pozmieniane Mi tak cielo jak mialam zmieniona rozdzielczosc i bity na sprawdzenie pluginu xD Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Mashiro * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 A jaką masz rozdzielczość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Do zamknięcia Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez NexT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi