3yczek 15 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: SqubiChrupki ^^ 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Na chwile obecna nie dam rady 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/SqubiChrupki%20%5E%5E/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miła,spokojna osobą lubiącą gry komputerowe jak i sport. Czemu ja ? Ponieważ byłem już adminem tutaj i nie było ze mną jakiś problemów.Chciałbym wrócić do funkcji admina po krótkiej przerwie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3/4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 8-10 15-17/18 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak @edit Jinner Concury `długo by opowiadać ^^ Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez 3yczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jestem na tak - Bykuu był już u nas adminem więc tak samo nie widzę problemów żeby pomagał ogarnąć serwer ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Tak.~Był adminem tutaj.~Mikro.~Wiek.~Aktywny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norticus 2 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak najbardziej tak im więcej zaufanych ludzi na posadzie admina tym lepiej a po za tym ostatnio jest dużo wkurzających chiterów, kiedy akurat nie ma adminów a kolega jest aktywny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red_Bull 4 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jestem na TAK. Powody UP. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Que. 6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na Tak. ·Wiek. ·Aktywność. ·Podanie schludnie napisane. ·Posiadaleś juz wcześniej tutaj Admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Cruzen_ 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na tak. Miałeś już admina na serwerze Aktywność Mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Byczek, ja w ogóle nie wiem dlaczego zrezygnowałeś. Jak najbardziej na tak, pogodny i pracowity + spełnia wymagania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jestem na tak ogarnięty miły, admimowal już u nas i się sprawdzal odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na tak. Aktywność Mikro Miły Zgłasza każdego czita jakiego tylko widzi Nadaje się na tą pozycje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo 4 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 -Aktywny -Kultura -"Ogarnięty" -Wiek Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi